Follow Us

Copyright 2014 Brand Exponents All Rights Reserved

 • Ik kom al jaren bij Ewa voor gelnagels. Keer op keer word ik er ontvangen met de glimlach. Haar vakbekwaamheid en ervaring verrassen mij telkenmale opnieuw. Mijn nagels zijn altijd tiptop in orde wat mij als vrouw een enorm goed gevoel geeft. Nu ze de stap zet van bijberoep naar het voltijds uitbaten van haar eigen schoonheidsinstituut, komt haar droom uit & kan Ewa meer mensen gelukkig en mooier maken.

 • Onlangs heb ik het schoonheidsinstituut - waar ik meer dan 10 jaar klant was - vaarwel gezegd. Men had mij aangeraden om toch eens een gespecialiseerde voetverzorging bij Ewa te nemen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet de gemakkelijkste voeten heb … maar wat Ewa gedaan heeft, is ronduit fantastisch! Ze heeft me precies een nieuw paar voeten gegeven. Bovendien neemt ze altijd haar tijd en perfectie is voor haar normaal.

  Johan
 • Via een kennis ben ik bij Ewa terecht gekomen. Vanaf het eerste bezoek voelde ik mij heel welkom en op mijn gemak. Ewa doet het met zo veel enthousiasme. Het is een uitdaging voor haar om er iets moois van te maken. Ik heb al verschillende behandelingen laten doen, van gelnagels tot het epileren van wenkbrauwen toe. Ewa doet het met veel plezier en krijgt een goed gevoel als iemand blij en tevreden de deur uitgaat. Service staat bij haar hoog in het vaandel. Je wordt op voorhand goed geïnformeerd omtrent de mogelijkheden en het kostenplaatje. Ik kan het alleen maar aanraden om een bezoekje aan haar te brengen. Je zult er geen spijt van krijgen.

  Ann
 • Iedere keer ik bij Ewa kom, word ik met open armen ontvangen. Ze weet wat de beste producten op de markt zijn en weet ook altijd extra raad te geven. Wij zijn ondertussen ook goede vriendinnen, maar Ewa blijft altijd professioneel. Een andere schoonheidsspecialiste heb ik niet nodig. Mijn keuze is voor altijd gemaakt.

  Delphine
 • Voor mij is Ewa vooral ‘the Queen of brows’. Op dat gebied heb ik zelf twee linkerhanden en trouwens twee verschillende wenkbrauwen, daarom laat ik het met plezier aan haar over. Ewa slaagt er telkens in om er terug een mooie tweeling van te maken. De vorm is gewoon super net zoals de kleur. Bij Ewa voel je je altijd op je gemak, het is een goedlachse dame waar je een toffe babbel mee kan slaan. Ze werkt zeer professioneel en qua prijs-kwaliteit is haar salon ten volle aan te raden. Kortom, Ewa is gegarandeerd de persoon die jij nodig hebt!

  Astrid
 • Bij Ewa ben ik voor het eerst in contact gekomen met een schoonheidssalon.De behandeling voor mijn rug was niet alleen ontspannend, maar ook zeer effectief op de lange termijn. De ontspannen sfeer en doeltreffende manier van werken, maakt dat mijn ervaring bij Ewa enorm positief was. Een aanrader!

  Mateusz
 • Ewa doet haar werk met volle overgave. Je merkt dat ze met liefde en zorg haar werk uitvoert. Ze maakt altijd tijd voor haar klant en luistert aandachtig indien je een schoonheidsprobleempje hebt. Bijgevolg zal ze alles doen om tot de beste oplossing te komen. Persoonlijk vind ik alle behandelingen zalig en tot in de puntjes verzorgd. Ik heb het gevoel dat Ewa pas tevreden is wanneer de klant tevreden is. Eénmaal geweest, dan ga je met alle plezier terug. Een trouwe klant…

  Nadine