Follow Us

Copyright 2014 Brand Exponents All Rights Reserved

GELAATSBEHANDELING

Elke huid is anders en iedereen heeft andere verwachtingen van een gelaatsbehandeling. Bij Ewa kan je terecht voor verschillende behandelingen met een verzorgend, anti-aging effect.

LICHAAMSVERZORGING

Het is belangrijk om in de drukte van elke dag af en toe tijd vrij te maken voor jezelf en je lichaam te laten verzorgen. Kies uit verschillende behandelingen die het beste aansluiten bij jouw noden.

WIMPEREXTENSIONS & -PERMANENT

Iedereen wil lange, volle wimpers. Wimperextensions zorgen voor een prachtige verlenging die niet van de echte te onderscheiden is. Zo krijg je mooie, lange wimpers met een natuurlijke uitstraling.

KUNSTNAGELS

Mooie nagels zijn een visitekaartje voor elke vrouw en zorgen voor zelfzekerheid. Niemand krijgt ze echter zomaar. Met mijn uitgebreid assortiment aan nagelproducten kan ik jou de nagels geven die je altijd al wou.

EPILATIE EN ONTHARING

Niets zo mooi als een gladde, goed verzorgde huid. Bij het epileren worden ongewenste haartjes verwijderd, inclusief de haarwortels. Dit resulteert in een glad huidoppervlak om van te dromen.

MAKE-UP

Na een zorgvuldige diagnose en het juiste advies, stel ik een persoonlijk kleurenpallet samen zodat je make-up perfect bij je past. Met of zonder make-up, het allerbelangrijkste is dat jij jezelf blijft.

MANICURE

Goed verzorgde handen geven een positieve eerste indruk, want onze handen zijn onze visitekaartjes. Een volledige, gespecialiseerde verzorging zorgt voor zijdezachte handen die gezien mogen worden.

PEDICURE

Onze voeten krijgen elke dag heel wat te verduren. Een esthetische pedicure maakt de voeten weer zijdezacht. Na de deugddoende behandeling is het precies of je op wolken wandelt.

ACTIES

Ik vind het belangrijk dat iedereen zo goed mogelijk wordt geholpen in Ewa’s Beauty Salon. Daarom kijk ik steeds hoe ik mijn aanbod kan verbeteren. Bekijk hier de lopende acties in mijn salon!